Lezersnieuws

Wieringer Ontmoetingsdiner op vrijdag 25 mei

Het Wieringer Ontmoetingsdiner voorziet in een behoefte; in maart was het in korte tijd volgeboekt. Het volgende ontmoetingsdiner is op vrijdag 25 mei in de Filadelfia Kapel, Beltstraat 7-9 in Hippolytushoef. 

Wint een Noord-Hollandse boom straks de Europese verkiezing?

LEERSUM – Nederland doet dit jaar voor het eerst mee aan de Europese verkiezing Tree of the Year. SBNL Natuurfonds in Leersum zal in de komende drie jaar exclusief de Nederlandse inzending voor deze verkiezing selecteren.

VMC-Museumrit

VMC-Museumrit op 10 mei. Toerrit voor Klassieke en Veteranen motoren in de Gemeente Hollands Kroon onder auspicien van de VMC. Inschrijven vanaf 9.00 uur bij het Museum Anna Paulowna, Zandvaart 5 te Breezand.Inschrijfgeld ? 10,00 incl. cons.bon, met passagier ? 15,00 incl. cons. bonnen.

Seizoen eikenprocessierups begint weer: help mee om ze in kaart te brengen

Binnenkort krijgen we weer te maken met de eikenprocessierups. Deze harige jeukrupsen zorgen voor veel overlast vanaf half mei tot eind juni. De eikenprocessierups komt voor in heel Nederland. Iedereen heeft wel eens zo'n typisch waarschuwingslint zien hangen om eikenbomen.

UGC-activiteit plaatsen vanuit Postman test 23-1

Een stukje bodytekst om te kijken of de body goed uitgelezen wordt. Als internetrubriek Lokaal meegegeven.

Lentetoernooi sterk bezet

Schagen, dinsdag 10 april 2018.

Robbert Huisman wint brons op Wereld Kampioenschap zeilen

Robbert Huisman, 14 jaar, zeilde samen met zijn fokkemaat Gijs Zuidema, 15 jaar, het wereld kampioenschap in de RSFeva klasse. Het WK werd gevaren in Florida Amerika en er deden 51 boten mee waaronder 6 Nederlandse teams.

Muziek op de Meerpaal

 

Klaverjasgroep Keijzershoff

Uitslag klaverjasgroep Keijzershoff 6 april.   1e Ria Hammink met 5181 punten.   2e Henk Tuin met 5120 punten.   3e Ria Keesom met 5095 punten.   De poedel was voor Jan van Luijn met 3355 punten.   Agenda: 20 april aanvang 13.30 uur.

Olof Smit Spiritueel Genezer op Wieringen

Workshop/lezing Spiritueel Genezer Olof Smit bij Spirituele winkel Zonnekracht. Bekend als de vloekendokter en het kantelen van spirituele blokkades. In het regenwoud van Suriname heeft hij de traditionele geneeskunst en kruidenkennis overgedragen gekregen.

Pagina's